вівторок, 26 лютого 2008 13:18

У Японії вчений створив мишку з вбудованим пилососом

Японський винахідник Thanko запропонував увазі комп"ютерників мишку з вбудованим в неї пилососом. Гаджет є маніпулятором, в підставці якого є невеликий отвір. Миша-пилосос може засмоктувати пил, невеликі крихти зі столу свого власника. Живиться розробка Thanko від комп"ютера за допомогою USB-порту.

Резервуар для пилу і крихт має невеликий розмір з огляду на габарити комп"ютерної мишки. Проте, як відзначає оглядач видання Register Hardware, використання девайсу дозволяє реалізувати багатозадачність самого користувача – він може працювати на комп"ютері, паралельно впорядковуючи своє робоче місце.

Для живлення і підключення до комп"ютера миша-пилосос використовує USB-порт 1.1, вона також оснащена двома стандартними кнопками і колесом прокрутки. Вартість девайсу, розробленого японським винахідником, становить близько 30 доларів, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «У Японії вчений створив мишку з вбудованим пилососом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі