четвер, 17 грудня 2009 14:48

Турчинський помер через хворобу серця

Турчинський помер через хворобу серця

Встановлена офіційна причина смерті шоумена Володимира Турчинського. Артист помер від гострої коронарної недостатності.

Гостра коронарна недостатність - один з проявів ішемічної хвороби серця. Вона обумовлена зовнішнім порушенням прохідності вінцевої артерії унаслідок її спазму, тромбозу або емболії. Це нерідко призводить до інфаркту міокарду.

Бодібілдера і теле-радіоведучого Володимира Турчинського поховають в п"ятницю, 18 грудня. Питання з кладовищем поки не вирішене, але вже відоме місце відспівування. Ним стане церква першого Пречистого Пресвятої Богородиці у Вєшняках на сході Москви. Цю новину повідомила Катерина Майорська, перший віце-президент професійної ліги силового екстриму.

Нагадаємо, що цієї середи рано вранці Турчинський в своєму заміському будинку, розташованому в Ногінську, відчув себе погано. Знепритомнів, впав. "Швидка допомога", яка приїхала через декілька хвилин, вже нічим не могла допомогти.

Останнім часом Володимир мав сильні перевантаження і знаходився в передінфарктному стані.

"З серцем як з таким проблем не було. З судинами проблеми як би були, але не кримінальні. Вийшло так, що у нього стала дуже сильно густіти кров", - відзначив мануальний терапевт і друг Володимира Турчинського Сергій Болтунов.

Він також вказав, що на самопочуття Турчинського негативно вплинули морози, нещодавній авіапереліт і зміна кліматичних поясів, що накладалося на дуже напружений графік.

"І зйомки, і проекти, і спортивні змагання, і фізичне навантаження - в залі просто він активно займався, причому з пристойною дуже вагою - ось ці всі постійні перельоти з півдня на північ. Ну і звісно, що все це не позначитися просто не могло", - відмітив він.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Турчинський помер через хворобу серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі