вівторок, 15 березня 2022 12:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Туди вам і дорога, виродки" - відправили в пекло чергову партію "асвабадітєлєй" (18+)
9

Українські захисники знищили чергову партію окупантів
Фото: t.me/ministry_of_defense_ua
Українські захисники знищили чергову партію окупантів
Українські захисники знищили чергову партію окупантів
Українські захисники знищили чергову партію окупантів
Українські захисники знищили чергову партію окупантів

На Луганщині підрозділами Десантно-штурмових військ Збройних Сил України відправлено в пекло чергову партію "асвабадітелей.

Туди вам і дорога! І так буде з кожним окупантом! Ми безжалісно мстимося російським виродкам за кожну українську сльозу, за кожен снаряд, ракету та авіабомбу, яка вдарила по мирним домівкам наших співвітчизників, за смерть бойових побратимів, за всіх беззахисних людей, кому принесли горе загарбники з РФ", - йдеться у повідомленні Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Триває двадцята доба героїчного протистояння Українського народу широкомасштабному російському воєнному вторгненню, і майже щохвилини "марунові берети" успішно знищують окупантів. Гинуть наші вороженьки, як роса на сонці, заявляють у ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Підсмажені" та знищені: полк "Азов" ефектно потрощив техніку окупантів

Також 24 ОМБр імені короля Данила показала результат злагодженої і успішної роботи піхотинців та артилеристів Королівської бригади на Луганщині.

Мінус три танки Т-72, одна БМП-3 та в

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

есь особовий склад орків.

Зараз ви читаєте новину «"Туди вам і дорога, виродки" - відправили в пекло чергову партію "асвабадітєлєй" (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі