пʼятниця, 19 лютого 2010 17:51

Троє чоловіків ледь не померли в каналізації (ФОТО)

 

19 лютого близько одинадцятої години до Тальнівських рятувальників надійшло повідомлення про допомогу трьом чоловікам, які опинилися в каналізаційному колодязі.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua в Головному управлінні МНС в Черкаській області, працівники товариства "Комунальник" очищували каналізаційні труби під землею.

Проте про власну безпеку ніхто не потурбувався, і роботи проводилися без захисту органів дихання. Коли одному з працівників стало зле і він втратив свідомість, на допомогу йому спустилося ще двоє його колег.

Рятуючи постраждалого, чоловіки також почали втрачати свідомість. Водій, який залишився нагорі, почав кликати на допомогу. З найближчих будинків прибігли люди та почали витягувати чоловіків.

Коли на місце пригоди прибули рятувальники, в колодязі залишився один працівник. За допомогою мотузки його витягли на поверхню та передали працівникам швидкої допомоги.

Всіх трьох чоловіків лікарі забрали до реанімації Тальнівської ЦРЛ. Після проведення реанімаційних заходів потерпілі знаходяться в стані середньої тяжкості. Як з"ясувалося, чоловіки отруїлися парами сірководню.

Сірководень - безбарвний газ, трохи важчий від повітря, з неприємним запахом. У воді розчиняється дуже добре. Сірководень - дуже отруйний. Тривале вдихання повітря, що містить сірководень, може спричинити тяжке отруєння. При отруєнні виникають головний біль, нудота, запаморочення. Отруєна сірководнем людина втрачає здатність відчувати його запах. Вдихання великих концентрацій сірководню може бути смертельним.

Зараз ви читаєте новину «Троє чоловіків ледь не померли в каналізації (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі