понеділок, 08 січня 2024 15:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Треба бути до цього готовими": боєць "Вовків Да Вінчі" дав невтішний прогноз на 2024-2025

"Треба бути до цього готовими": боєць "Вовків Да Вінчі" дав невтішний прогноз на 2024-2025
2024 рік стане важчим не тільки для України, а й для всього світу, вважає артилерист батальйону "Вовків Да Вінчі" - "Бас". Фото: скріншот

2024 рік стане важчим не тільки для України, а й для всього світу.

Все йде до того, що слід готуватися до Третьої світової війни. Таку думку в інтерв'ю ТСН висловив артилерист батальйону "Вовків Да Вінчі" - "Бас".

"2024 рік, 2025 рік особливо - це напевно буде якраз. Всі визнають, що це так. Дай Боже, що я не правий. Як казав один сучасник, буде гірше і нам просто треба бути до цього готовими", - вважає військовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ось що чекає на війну в Україні в 2024 році

Він розповів, що росіяни зараз увійшли в особисте життя кожного українця. Однак, щоб досягти капітуляції Росії, потрібно дуже багато часу та зусиль.

"Щоб ти не планував в своєму особистому житті, ти мусиш оглядатися на те, що тут може прилетіти, тут можуть вбити, тут я не можу собі це дозволити тому що через особливий стан держава не може мені цього дозволяти. Звісно, хочеться застати капітуляцію Росії. Але в мене чомусь є сумніви, що за мого життя це буде", - вважає "Бас".

Російський диктатор Володимир Путін вкотре заявив, що РФ в Україні нібито воює із Заходом, який "прагне знищити російську державність".

Путін видає розв'язану ним повномасштабну війну проти України як екзистенційну не просто так. У такий спосіб він створює обґрунтування для нарощування російської армії та виправдання значних втрат у живій силі. Про це у новому зведенні повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Такі заяви свідчать про категоричну неготовність Путіна до переговорів з Україною.

Зараз ви читаєте новину «"Треба бути до цього готовими": боєць "Вовків Да Вінчі" дав невтішний прогноз на 2024-2025». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі