неділя, 10 січня 2010 12:50

Тиждень розпочнеться з теплої та вологої погоди

Тиждень розпочнеться з теплої та вологої погоди
Найближчими днями погоду України продовжить визначатиме тепла і волога повітряна маса. 

У понеділок, 11 січня, у північній половині дощ з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, на решті території дощі, вдень місцями сильні. По всій Україні тумани. Вітер південно-східний з переходом на заході на північно-західний, 7-12 м / с, на півночі та сході місцями пориви 15-20 м / с. 

Температура повітря протягом доби від -3 до +2, у південній частині областях та на Закарпатті +3-8, у Криму вдень до +12. 

У Києві сильний дощ з переходом у мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-18 м/с, вночі туман, на дорогах ожеледиця. Температура повітря протягом доби близько 0. 

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 11 січня найвища температура була +11,1 в 1991 році, найнижча -31,1 в 1950 році. 

У вівторок, 12 січня, вночі помірний, вдень невеликий сніг, в Криму опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, туман. На дорогах України ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м / с. 

Зниження температури повітря у південних областях та на Закарпатті вночі до 4 тепла - 1 морозу, вдень до +1-6, у Криму вночі до 0-5, вдень до + 4-9, на решті території вночі та вдень до -4-9 . 

У Києві вночі помірний, вдень невеликий, сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м / с. Зниження температури повітря вночі та вдень до -4-9. 

Зараз ви читаєте новину «Тиждень розпочнеться з теплої та вологої погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі