субота, 09 січня 2010 14:13

Найближчими днями в Україні йтимуть дощ і мокрий сніг

Найближчими днями в Україні йтимуть дощ і мокрий сніг

У найближчу добу погоду України визначатиме тепла і волога повітряна маса, яка розповсюджується з Середземного моря, повідомляє Гідрометцентр.

Вночі в західних і північних областях, вдень в Україні, окрім східної частини і Криму, дощ і мокрий сніг, вночі в Карпатах місцями сильні опади; на решті території без істотних опадів.

В Україні тумани. На дорогах, окрім південної частини, ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10м/с, в південній частині і на сході місцями пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби від 1 морозу до 4 тепла; у південних областях і в Закарпатті вночі 0-5 тепла, вдень 4-9 тепла, на півдні Одеської області до +13, у Криму 12-17 тепла, місцями до +20 тепла.

У Києві і області - дощ і мокрий сніг, туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби по області від 1 морозу до 4 тепла, в Києві 0-2 тепла.

За даними Центральної геофизичної обсерваторії в Києві 10 січня найвища температура була 9,8 в 2007 р., найнижча -30,7 у 1940 р.

У понеділок, 11 січня, синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг (місцями сильні опади). У північній половині місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, в південній частині туман, на південному сході і в Криму місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Температура протягом доби близько 0, в Сумській області 2-7 морозу, в південній частині 2-8 тепла, в Криму до 12 тепла.

На дорогах України місцями ожеледиця.

У Києві - мокрий сніг і сніг, налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 3 морозу до 2 тепла, в Києві близько нуля. На дорогах ожеледиця.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Найближчими днями в Україні йтимуть дощ і мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі