неділя, 10 січня 2010 10:48

В Україні через стан доріг скасовані 99 автобусних рейсів

В Україні через стан доріг скасовані 99 автобусних рейсів
В Україні через ускладнення погодних умов скасовано низку автобусних рейсів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв"язку України. 

За повідомленням ДП "Київпассервіс", було скасовано 14 рейсів на 12 автобусних маршрутах. Крім того, скасовані рейси на автобусних маршрутах у наступних областях: Хмельницька область - чотири рейси, Сумська область - 81 рейс. 

Всього протягом доби було закрито 99 рейсів на 97 автобусних маршрутах. Автовокзали та автостанції працюють у звичайному режимі. 

Прес-служба міністерства також повідомляє, що, за оперативними даними станом на 8:00 10 січня серйозних порушень у функціонуванні об"єктів транспортного комплексу та зв"язку (залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену та підрозділів Держспецтрансслужби) через погіршення погодних умов на території України не сталося. 

Аеропорти України працюють без обмежень у звичайному режимі. Морський торговельний порт Білгород-Дністровський працює з обмеженнями. 

За інформацією Укравтодору, проїзд на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечений. Покриття на автошляхах державного значення в більшості областей - мокре, у Чернігівській області - снігова каша. Проїзд забезпечений. 

Зараз ви читаєте новину «В Україні через стан доріг скасовані 99 автобусних рейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі