неділя, 18 січня 2015 20:34

Терористи за цього розвідника обіцяли 450 тисяч доларів – волонтер

Терористи за  цього розвідника  обіцяли 450 тисяч доларів – волонтер

У Миргороді на Полтавщині провели акцію: "Я –Волноваха". Організували у центрі міста. На неї прийшло більше сотні миргородців.

Слово бере голова асоціації фермерів та землевласників Полтавщини Віктор Галич. Пояснює, сьогодні вночі під Щастям загинув миргородець Сергій Никоненко.

Інформація про його героїзм на Полтавщину доходила давно. Але з метою безпеки ніколи і ніким не оприлюднювалася. Був розвідником батальйону "Айдар". Терористи його голову оцінили у 450 тис. доларів. Він один був вартий цілого батальйону. І бійці, і волонтери знали, що за цим розвідником полюють терористи. Тому його оберігали як могли. Мав позивний "Косичка". Загинув у Трьохізбенці під час обстрілу. Снаряд влучив у школу, де перебували бійці.

" Наш побратим загинув о 4:15. Я Серьожу Никоненка знала давно. Але тісно спілкуватися ми почали із початку літа. Як хочеться проснутися і відчути, що це неправда, що він ось зателефонує і сміючись скаже: все добре, не хвилюйтеся, я в вогні не горю і в воді не тону. Нещодавно ми вітали його з днем народження і він був надзвичайно щасливим, казав нам, що такі чудові дні народження він міг би перелічити на одній руці, а цей - особливий, бо пройшла вдало операція і ми разом раділи успіхам наших воїнів, він говорив, що ми скоро побачимось. Говорив, що ми "абалдєнні" і він любить нас, ми чули голоси його побратимів, які вітали його і всі були щасливі і радісні. І ось таке. Це була надзвичайно розумна, весела і в той же час відчайдушна людина. Мав дві вищі освіти. Хочеться сказати, що герої не вмирають. Але, на жаль, вони вмирають. І це настільки тяжка рана на серці, що не передати", – крізь сльози говорить волонтер Олена Синельник.

Зараз по соціальних мережах Полтавщини волонтери поширюють світлину із фото Сергія Никоненка.

Зараз ви читаєте новину «Терористи за цього розвідника обіцяли 450 тисяч доларів – волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі