пʼятниця, 26 березня 2021 16:57

Тернопіль і Хмельницький посилюють карантин: які обмеження додали

Тернопіль і Хмельницький посилюють карантин: які обмеження додали
Ще 2 області посилили карантин. Фото:pixabay.com

У Тернополі та Хмельницькому вирішили запровадити додаткові карантинні обмеження, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу. Зокрема, кафе та ресторанам заборонено працювати після 22:00.

У Хмельницькому з понеділка очно навчатимуться 1-4 класи. Середня школа переходить на дистанційну форму навчання, пише "Незалежний громадський портал".

У Тернополі теж рекомендують відвідувати школу молодшим класам, усі інші - дистанційно, повідомив мер Тернополя Сергій Надал на засіданні міського штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців підтримують впровадження повного локдауну

"Правоохоронним органам, Держспоживслужбі спільно з муніципальною інспекцією посилити контроль за роботою закладів громадського харчування, особливо нічних розважальних закладів на вихідні дні та протягом наступного тижня. Щоб зменшити кількість хворих, встановити режим роботи закладів громадського харчування до 22 години", - говорить мер.

За словами Надала, необхідно посилити контроль за роботою таксі та дезінфекцією цих машин. Водії і їх пасажири мають бути обов'язково в масках, а в одному авто може бути не більше 3 пасажирів.

Місцева влада міст запроваджує заборону на приймання відвідувачів у закладах розважальної діяльності, зокрема розташованих в ТРЦ; роботу після 22:00 та до 7:00 закладів громадського харчування; роботу гуртків у закладах всіх форм власності, за винятком організації роботи гуртків в дистанційному режимі.

В Україні розширили червону зону карантинних обмежень. 25 березня до неї потрапили Миколаївська та Черкаська області. Жорсткі обмеження запровадили вже в 11 регіонах.

Зараз ви читаєте новину «Тернопіль і Хмельницький посилюють карантин: які обмеження додали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі