вівторок, 05 серпня 2014 10:50

Темою першого уроку в новому навчальному році буде єдність України

Темою першого уроку в новому навчальному році буде єдність України

Навчальний рік у школах почнуть з уроку єдності України.

Відповідне розпорядження вже розіслано адміністраціям усіх навчальних закладів.

Міносвіти зазначає, що зумовили таку тему суспільно-політична ситуація та події останніх місяців, окупація Російською Федерацією Криму, збройні акції російських терористів у східних регіонах України, повідомляє osvita.ua.

Метою Першого уроку є формування в учнів розуміння єдності і цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та процвітаючої країни.

У листі підкреслюється, що важливо акцентувати увагу дітей на тому, що Крим і Донбас - це Україна, що люди, які живуть на цих територіях, - громадяни України.

Під час проведення Першого уроку вчитель має сприяти усвідомленню учнями спільності інтересів усіх громадян у розвитку України, необхідність інтелектуального, творчого і фізичного розвитку кожної особистості для процвітання держави в цілому, формування міжнаціональної толерантності.

Зараз ви читаєте новину «Темою першого уроку в новому навчальному році буде єдність України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі