субота, 23 травня 2009 13:46

Тейлор назвав сфери, які треба змінити для успішного розвитку країни

Тейлор назвав сфери, які треба змінити для успішного розвитку країни
Українська економіка почне долати наслідки кризи вже цього року, переконаний посол США в Україні Вільям Тейлор. При цьому дипломат відзначає, що керівництву України все рівно доведеться приймати складні і непопулярні рішення у сфері економіки.

"Економіка України почне оговтуватися вже цього року. Проте, на керівництво країни ще чекають серйозні виклики і нелегкі рішення", відзначив посол, що завершує свою дипломатичну місію в Україні, в статті для "Дзеркала тижня".

При цьому Тейлор підкреслив, що непопулярні рішення, пов"язані з реформами в різних сферах громадського життя, слід приймати якнайшвидше.

"Україна переживає непростий час в політичному і економічному аспектах. І складні рішення не можуть чекати до президентських виборів", - заявив він.

Дипломат також перерахував сфери, зміни в яких украй необхідні для подальшого успішного розвитку України.

"Політичні розбрати перешкодили Україні здійснити необхідні зміни в її судовій системі, на ринку землі, в системі антикорупційних заходів, в інвестиційному кліматі та Конституції. Ці зміни необхідні для того, щоб Україна продовжила розвиватися як демократична, успішна європейська держава", - переконаний Тейлор.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тейлор назвав сфери, які треба змінити для успішного розвитку країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі