неділя, 27 березня 2022 12:06

Тактика Алеппо стає головною стратегією РФ - Денисенко

Тактика Алеппо стає головною стратегією РФ - Денисенко
fakty Війна в Україні: РФ готується до нового штурму

Останні кілька днів ворог продовжує відступати, а українські військові звільняють наші міста.

Тим часом ворог мінімізує атаки зі сторони України, а б'є по містах з території Білорусі та зі своєї території. Це пов'язано якраз з тим, що третина російських вояків втратила свою боєздатність, сказав радник глави міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі 24 каналу.

"З іншого боку, ідуть перегрупування, ворог пробує робити певні ротації. Крім цього, є величезна проблема з логістикою у низці регіонів. Плюс, єдине, що окупанти вміють робити – стріляти по мирному населенню.Тобто, тактика Алеппо стає головною стратегією Російської Федерації на цьому етапі", - пояснив Денисенко.

Якщо говорити про перегрупування російських військ, то справді, вони підтягують свої резерви до Білорусі з одного боку, а з іншого – по харківському напрямку. Частково, це стосується кримського напрямку, на Херсон і далі на південь України, додав радник глави МВС, зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війська РФ спробують оточити українські сили на сході - британська розвідка

"Окупанти будуть пробувати робити ще одну хвилю наступу, а також ротацію у своїх військах. Але плюс в цьому всьому – це те, що такої кількості ресурсу, як у них була на початках, вони підтягнути не можуть", – наголосив він.

Є велика кількість батальйонно-тактичних груп Росії, але станом на зараз, третина втратила свою боєздатність.

Попри втрати, ворог залишається сильним і має два плани розвитку подій щодо України.

На території Білорусі, конкретно біля Гомеля зосереджена велика кількість живої сили. Те саме на Харківщині, також ворог продовжує нарощувати сили на території Криму.

Тому українцям треба готуватися до ще одного штурму.

Зараз ви читаєте новину «Тактика Алеппо стає головною стратегією РФ - Денисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі