пʼятниця, 25 листопада 2011 14:10

Син першого віце-прем'єра РФ замість Оксфорду пішов до армії

Син першого віце-прем'єра РФ замість Оксфорду пішов до армії

Молодший син першого віце-прем'єра РФ Ігоря Шувалова Євген з осені цього року проходить службу на острові Російський у морському спецназі Тихоокеанського флоту (ТОФ). Про це перший заступник голови уряду розповів у п'ятницю в прямому ефірі радіостанції "Авторадіо Владивосток".

Бесіда була присвячена підготовці до саміту АТЕС, який відбудеться у вересні 2012 року.

За словами першого віце-прем'єра, Євген збирався вступати до Великої Британії в Оксфорд, однак після того, як разом з батьком побував у російських військових частинах, погляди на життя у нього змінилися, і він вирішив спочатку піти служити в армію.

"Служба на Тихоокеанському флоті - самостійний вибір Євгенія. Звісно, він міг пройти службу в Москві ... Але він сам зробив вибір. Владивосток - не тільки перспективне місто, в розвиток якого вкладають великі гроші. Тут починається Росія, тут її передній край" , - сказав Ігор Шувалов.

За його словами, він і своїм друзям радить спрямовувати синів служити і працювати на Далекий Схід, у якого дуже велике майбутнє.

"Я готовий розвінчати міф про те, що Далекий Схід - це окраїна Росії. Тут, на Тихому океані, починається Росія", - сказав Шувалов.

"Син каже, що служба - важка, але дуже цікава і корисна", - додав перший віце-прем'єр.

У серпні 2011 року на своїй сторінці в Facebook Євген Шувалов написав, що сприйняття всього навколишнього сильно змінюється, коли знаєш, що скоро йти в армію.

Нагадаємо, нещодавно в одному з телеінтерв'ю український політик Олександра Кужель розповіла, що відправила свого молодшого сина до армії, оскільки хлопець ріс дуже балуваним.

"Це був унікальний випадок! На той момент призов уже закрили, і це, напевно, перший в світі прецедент, коли в армію пройшли "по блату", - розповіла політик.

На думку Олександри, це був єдиний спосіб виростити справжнього чоловіка: "Я могла б з цим жити, але якщо з мужика не зробити чоловіка ... Ви уявляєте?! І такого ти комусь даси як чоловіка!"

Зараз ви читаєте новину «Син першого віце-прем'єра РФ замість Оксфорду пішов до армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі