понеділок, 04 травня 2009 10:20

Свинячий грип потроху згасає

Свинячий грип потроху згасає
Вже третій день підряд в Мехіко не реєструються випадки смертей від зараження вірусом А/H1N1, повідомив в ефірі мексиканської телекомпанії "Телевіса" керівник служби охорони здоров"я столиці Армандо Ауед.

"У лікарняну систему муніципального уряду за цей час надійшло лише сім пацієнтів з ознаками, що порівняні з грипом, хороша новина полягає в тому, що з лікарень виписані 22 пацієнта, які одужали", - додав він.

Тим часом, глава муніципального уряду Мехіко Марсело Ебрард заявив, що, "не дивлячись на стабілізацію кількості випадків зараження, рівень підвищеної тривоги в місті збережеться".

"Ніхто не повинен думати, що вже жодних проблем не існує, - це велика помилка. Чому у нас більше немає заражень? Тому що місто практично паралізоване, ми повинні усвідомлювати, що вірус продовжує розповсюджуватися, і ми не маємо наміру здаватися", - сказав Ебрард.

Очікується, що протягом понеділка влада Мехіко представить спеціальну систему постійного медичного контролю міста.

Вчора офіційний представник Всесвітньої організації охорони здоров"я (ВООЗ) Майкл Райан заявив, що зараз пандемія неминуча, оскільки захворювання продовжує розповсюджуватися. Не дивлячись на те, що ситуація знаходиться під контролем, найближчі декілька днів стануть вирішальними в тому, як ситуація розвиватиметься далі.

За матеріалами Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Свинячий грип потроху згасає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі