пʼятниця, 05 серпня 2011 10:58

Швидка допомога Дніпропетровська більше не зможе заблукати

Швидка допомога Дніпропетровська більше не зможе заблукати

У Дніпропетровській області машини швидкої допомоги на 100% оснащені системами GPS-навігації.

Система GPS-навігації була впроваджена в Дніпропетровській області з метою організації максимального рівня координації роботи служби швидкої допомоги

"Обладнання машин" швидкої "системами супутникової навігації направлено на підвищення якості роботи швидкої допомоги, що є першочерговим завданням у вдосконаленні системи охорони здоров'я.", - Повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Як свідчить європейська практика, системи GPS-навігації мінімум на 30% підвищують ефективність роботи машин швидкої допомоги, зазначили в міністерстві.

Тим часом, у Києві пропонують скоротити кількість ліжко-місць в Олександрівській лікарні з 1100 до 900.  Це дозволить заощадити частину грошей і містити в кожній палаті по двоє хворих, вважає головний лікар установи.

Наприкінці липня 2011 року начальник головного управління охорони здоров'я КМДА заявив, що в столичних медустановах відчувається гостра нестача обладнання, близько 60% якого потребує ремонту або заміни.

Зараз ви читаєте новину «Швидка допомога Дніпропетровська більше не зможе заблукати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі