пʼятниця, 05 серпня 2011 05:00

Ігор Шкарбань урятував дружину і сина

— Увечері з чоловіком і сином поверталися з цирку. Ігор тримав малого на плечах, — згадує Ірина Шкарбань із Кременчука Полтавської області. — Переходили дорогу по пішохідному переходу. Раптом зліва на великій швидкості вилетіло авто. Ігор побачив, що водій не гальмує. Штовхнув мене вперед. Сина, мабуть, відкинув убік, а весь удар прийняв на себе. Ми більше нічого не пам'ятаємо.

30 липня ввечері 28-річних Ігоря та Ірину Шкарбанів на переході по вул. Керченській збило авто "Деу Ланос". Подружжя забрали до лікарні. У чоловіка численні переломи ніг, забої всіх внутрішніх органів, переломи ребер. В Ірини два переломи правої ноги, зміщення хребта.

— Ігорьок спочатку був у реанімації, — продовжує Ірина. — Ми боялися, що в нього зламаний хребет. Після обстеження лікарі сказали, що в нормі. Зараз ми з чоловіком у травматології, лежимо в одній палаті. Йому ноги докупи збирали — чотири переломи. Потрібна буде ще операція в Києві, бо порвані зв'язки на коліні. Зараз медики намагаються врятувати життєво важливі органи. Учора оперували, бо помітили скупчення рідини в легені, відкачували.

За подружжям доглядає 50-річна Ольга Миколаївна, мати Ігоря. 4-річний Олег,  син Ірини та Ігоря, у другої бабусі в селі під Корсунь-Шевченківським на Черкащині. Хлопчик має синці й забої, дуже наляканий.

Проти водія міська прокуратура порушила кримінальну справу. Йому 58 років. Працює на одному з приватних підприємств.

— Звати його Сергій Кундій, — каже Ірина Шкарбань. — Тримає зв'язок зі свекрухою. Але помагає мало, каже, грошей нема. Якби він пригальмував біля переходу, то ми не настільки постраждали б.

Ігор Шкарбань — старший лейтенант міліції. Працює в карному розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Шкарбань урятував дружину і сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі