четвер, 04 серпня 2011 05:30

Вижив після двох падінь із восьмого поверху

31 липня у місті Маріуполь на Донеччині двічі падав із балкона восьмого поверху 25-річний житель. Залишився живий.

— Навіть не знаю, як так пощастило. Он у нашому районі недавно п'яний вивалився з вікна другого поверху — і все, помер. А тут восьмий, — розповідає російською Андрій Кононов, виконувач обов'язків заступника головного лікаря "швидкої". — Ніхто не бачив, як він стрибав. Можливо, придумав це. Але подряпини на тілі були. Казав, перший раз приземлився на дерево, що росте поряд із будинком. І по гілках донизу зіслизнув. Куди падав другий раз, не пам'ятає. Але після того скаржився на біль у попереку.

Медики, які приїхали на виклик, запідозрили у нього переломи хребців і таза, намагалися вмовити лягти в лікарню.

— Навіть друзі і сусіди просили його. Але він був п'яний, агресивний, лаявся, кидався на лікарів. Вирішили залишити вдома, доки протверезіє, — продовжує Андрій Васильович. — На другий день зранку знову поїхали до нього. У людини травми, не можна кидати напризволяще. А він ходить по квартирі як ні в чому не бувало. Зуби якраз чистив. Але, видно, хміль із голови не вийшов, бо всіх лікарів послав. Коли запитали, нащо другий раз стрибав, відрізав: "Не ваше діло".

У міліції про чоловіка розповіли, що він безробітний і зловживає спиртним. Причин його вчинку з'ясувати не вдалося. Додають, що випав, коли вийшов курити на балкон.

Зараз ви читаєте новину «Вижив після двох падінь із восьмого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі