пʼятниця, 27 жовтня 2023 06:00

Доба перед затемненням: хто відчує себе улюбленцем долі

Доба перед затемненням: хто відчує себе улюбленцем долі
Це день відкриттів. Шукайте – і знайдете. Фото: pixabay.com

27 жовтня – доба напередодні місячного затемнення. Чергуйте розумове навантаження з фізичним. Оминайте агресивно налаштованих людей. Не дратуйте тварин. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Незабаром повня, - каже астрологиня. – Загострюються всі проблеми. Зростає внутрішня тривожність. Важко буде зберігати поміркованість у справах. Наради й перемовини краще скасувати. Конфлікти спалахуватимуть з найменшої причини. Виникатимуть проблеми з транспортом. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Улюбленцями долі себе відчують Терези і Стрільці, Тельці і Водолії. Малеча вередуватиме більше, ніж зазвичай. Залишайтеся спокійними. Діти це відчують і припинять пустощі. Непокоїтиме головний біль. Залишайтеся тверезими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не втрачайте віру в завтра і не опускайте руки. Пам'ятайте: найтемніша ніч перед світанком. Справи налагодяться, вас помічатимуть і цінуватимуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гарний час для знайомства з родичами коханих. Ви сподобаєтеся їм. Не терпіть зубний біль. Запишіться до стоматолога. Здаватиметься, що в інших справи ідуть краще, ніж у вас. Женіть від себе заздрість. Скоро все налагодиться й у вашому житті.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не віддавайте в ремонт кухонну техніку. Скоро вона знову зламається. Краще одразу купіть нову. Попросіть про матеріальну підтримку рідних. Вони допоможуть, навіть якщо оплатять частину комунальних послуг за вас.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це день відкриттів. Шукайте – і знайдете. Активно досліджуйте все навколо. Розпочинайте вивчення мов, йдіть на курси водіїв. Згодом результат вас порадує.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відкладіть придбання авто. За тиждень сподобається інша модель. Дратуватимуть нелогічні дії коханих. Вони порушать обіцянки. Не давайте волю емоціям.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Покладайтеся на колективну працю. Вона принесе найвищі заробітки. Хто, як не ви, зараз здатен об'єднати команду. Не намагайтеся когось помирити, бо станете винуватцем. Особисте життя викликатиме сум і розчарування. Не поспішайте з висновками. Все налагодиться за кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз до -15°С і Новий рік із "плюсом": дали прогноз на зиму

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Рідним не сподобається, що у вас активне соціальне життя. Захочуть більше уваги. Ви ж не марнуватимете часу на любощі, бо зараз готові допомагати всім, хто у скруті. Не забувайте про власні потреби. Тіште себе та коханих подарунками.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цього дня народжуватимуться геніальні ідеї. Таланитиме представникам творчих професій. Люди потребуватимуть краси й гармонії. Для цього не варто їхати далеко від дому. Сходіть у парк. Влаштуйте романтичну фотосесію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це час кулінарних шедеврів. Здивуйте коханих смакотою, яку приготуєте власноруч. Не варто купувати аксесуари. З купівлею взуття зачекайте до понеділка.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Досить когось повчати. Не роздавайте порад, якщо про це не просять. Пошук роботи відкладіть на наступний тиждень. Цього дня варто купувати книги.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Попереду період успіху і перемог. Не ходіть самі темними вулицями. Оминайте вуличних тварин. Вони поводитимуться агресивно. Не кричіть на коханих. Багатьом парам після такого з'ясування стосунків захочеться порвати назавжди.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відкладіть переїзд. Житло матиме приховані вади. Надовго там не затримаєтеся. Відмовтеся від салатів із майонезом. Приготуйте вінегрет.

Тиждень з 23 по 29 жовтня принесе фінансовий успіх тим, хто не втрачає віри у майбутнє і працює, не покладаючи рук. Це плідний період для бізнесменів та людей, які займаються наукою.

Зараз ви читаєте новину «Доба перед затемненням: хто відчує себе улюбленцем долі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі