четвер, 08 вересня 2016 22:50

Суд зняв Юру Єнакієвського з міжнародного розшуку

Суд зняв Юру Єнакієвського з міжнародного розшуку

Юрія Іванющенка, відомого як Юра Єнакієвський, зняли із міжнародного розшуку.

Про це повідомив нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко, передає "Українська правда".

"22 серпня Палата в кримінальних справах апеляційного суду Києва зняла Юрія Іванющенка з міжнародного розшуку. Вкотре. На сьогоднішній день ця особа може знову вільно пересуватися світом", – сказав він.

Він нагадав, що Іванющенка знімали з розшуку навесні, але потім поновили в розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко хоче засудити суддів, котрі затягували справу Єнакієвського

"Перший раз справа проти нього, закриття справи та зняття з розшуку було ухвалено Солом'янським судом Києва. Вдруге Іванющенка з міжнародного розшуку знімав той самий одіозний суддя Чаус, який відомий всьому світу тим , що тримав свої корупційні заощадження у банках на городах. І сьогодні ми вкотре бачимо, як відбувається свавілля – Іванющенка знімають з розшуку попри те, що на це не було жодних підстав", – сказав Лещенко.

Нагадаємо, ГПУ підозрює Іванющенка у розкраданні коштів Кіотського протоколу. У відомстві заявляють, що частину грошей було витрачено через приватні структури в різних регіонах України. Зокрема у Житомирській, Київській, Івано-Франківській областях та інших. Незважаючи на те, що частина об'єктів, на яких проводились роботи, знаходяться на окупованій території Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Суд зняв Юру Єнакієвського з міжнародного розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі