середа, 13 квітня 2011 17:07

Студентка зробила туфлі з сиру і хліба

Студентка факультету дизайну з англійського міста Бат створила туфлі з сиру і сендвічного хлібу, повідомляє This is Somerset. При виготовленні незвичайного взуття автор ідеї Ліза Ділон використала твердий місцевий сир Чеддер.

Щоб надати туфлям необхідну форму, студентка плавила сир, а потім ліпила з нього деталі необхідного виду. Для створення високої платформи Ділон брала житній та пшеничний хліб, прокладаючи його шари шматочками сиру.

Сирні туфлі стануть експонатом фермерського ярмарку, який відбудеться в Сомерсеті влітку 2011 року. У рамках заходу будуть представлені різноманітні вироби з місцевого сиру та іншої продукції. Ярмарок стартує 1 червня. Де туфлі будуть зберігатися до цього часу, не уточнюється.

Чеддер є досить популярним видом англійської сиру. Спочатку вироблявся в селі Чеддер, на честь якого і був названий. Для виробництва чеддеру використовується незбиране коров'яче молоко. Зріє такий сир від 60 днів до декількох років.

Зараз ви читаєте новину «Студентка зробила туфлі з сиру і хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі