понеділок, 13 березня 2017 11:03

Станіслав Лисенко має рідкісну пухлину – одну на мільйон, терміново потрібна допомога

Автор: фото надане Юлією Тищенко
  4-річний Станіслав Лисенко з селища Катеринопіль на Черкащині має пухлину стовбура головного мозку
4-річний Станіслав Лисенко з селища Катеринопіль на Черкащині має пухлину стовбура головного мозку

4-річний Станіслав Лисенко з селища Катеринопіль на Черкащині має пухлину стовбура головного мозку – гліому. Медичне обстеження у клініці "Борис" підтвердило, що вона доброякісна. Але вона збільшується. Від цього страждає зоровий нерв, під загрозою ковтальна і дихальна системи. Допомогти дитині можуть в Туреччині. Операція і лікування коштують $110 тис.

"Після новорічних свят я помітила, що Стасик якось боком дивиться на телевізор і предмети. Запитала, в чому причина, сказав, що йому так зручно. Вирішили повезти його на обстеження. Виявили, що в головному мозку є пухлина. Вона доброякісна, але росте разом з дитиною. Стан Стасика погіршується, у нього почало косити праве око, двоїться в очах. Син скаржиться на головний біль і запаморочення. Порушена координація рухів і турбує низький тиск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2,6 млн грн потрібно 10-річному Артему Мархаю для пересадки серця

Ми побували в багатьох наших інститутах і клініках. Всюди відмовляються оперувати нашу дитину. Кажуть, що в Україні беруть лише пацієнтів, яким не менше 14 років. Ми надіслали запити в закордонні клініки. Відгукнулися стамбульські лікарі. Вислали нам рахунок на 110 тисяч доларів. Для нашої родини це непосильна сума. Тому ми звернулися до нашого Міністерства охорони здоров'я. Нас поставили на чергу, ми на 60-му місці. Стільки чекати не маємо часу. Просимо допомогти нам зібрати потрібну суму, будемо раді будь-якій допомозі", - сказала Gazeta.ua мати, Юлія Тищенко.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 4149 4978 5409 5157 (Тищенко Юлія Миколаївна), контакти - (098) 927 59 01.

Зараз ви читаєте новину «Станіслав Лисенко має рідкісну пухлину – одну на мільйон, терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі