четвер, 06 квітня 2017 09:36

Стала відома погода на Великдень

Стала відома погода на Великдень
На Великдень погода буде дощовою і холодною.Фото: ukr.media

6 квітня в Україні пройдуть дощі і знизиться температура повітря. Середня денна температура з 20-градусної знизиться до 5-10 градусів тепла. Вночі стовпчик термометра місцями може впасти до 1 градуса вище нуля, повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

"Доки через сезонні атмосферні процеси Західна Європа потерпала від холодних вітрів, у нас видався теплий кінець березня. Тепер станеться навпаки. Ми очікуємо короткочасне похолодання, починаючи з 6-9 квітня", - цитує Кульбіду "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний синоптик спрогнозував погоду на рік

У другій декаді місяця очікують поступового підвищення температури. За словами Кульбіди, починаючи з 10 до 16 квітня, повітря прогріється до 15-20 градусів тепла вдень і до 7-12 градусів тепла вночі. На Великдень погода буде дощова і холодна, температура повітря становитиме 12-15 градусів тепла.

На початку квітня середньодобова температура повітря досягла +15,4°С. Аномальне тепло на початку місяця побило 5 рекордів.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома погода на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі