субота, 26 березня 2022 23:15

США додатково виділять Україні 100 мільйонів доларів - на що вони підуть

США додатково виділять Україні 100 мільйонів доларів - на що вони підуть
США нададуть Україні додаткову фінансову допомогу. Фото - tyzhden.ua

Україна отримає додаткову фінансову допомогу від США. Сполучені Штати виділять Україні додатково $100 мільйонів. Гроші підуть на те, щоб утримувати кордони та забезпечувати безпеку обʼєктів критичної інфраструктури.

"Збільшене фінансування продовжить стабільний потік засобів індивідуального захисту, польового спорядження, тактичного обладнання, медичних засобів, бронетехніки та засобів зв'язку для Державної прикордонної служби України та Національної поліції України", — йдеться у заяві державного секретаря США Ентоні Блінкена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Варшаві зустрілися міністри закордонних справ і оборони України й США

26 березня Україна і Сполучені Штати Америки обговорили співробітництво у питанні військової підтримки, санкцій проти РФ і політичної підтримки.

Про це сказав міністр закордонних Дмитро Кулеба після зустрічі у форматі "2+2", до якої приєднався президент США Джозеф Байден.

"Отримали чітке запевнення, що США будуть з Україною до перемоги. Ніщо не похитне їхню підтримку", - сказав очільник МЗС.

Президент США зустрівся із українськими біженцями у Варшаві. На запитання журналіста про президента Росії, який змусив українців стати біженцями, що Байден про це думає, президент США відповів: "Він м'ясник. От що я думаю".

Зараз ви читаєте новину «США додатково виділять Україні 100 мільйонів доларів - на що вони підуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі