понеділок, 09 листопада 2015 16:07

"Співробітник" ДУСі віз до Криму 100 кілограмів сосисок

"Співробітник" ДУСі віз до Криму 100 кілограмів сосисок
Посвідчення затриманого посадовця

На блокпосту "Каланчак" активісти затримали громадянина Едуарда Федорова з підробним посвідченням радника керівника Управління з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією ДУС. Про це в facebook написала волонтер організації "Патріот" Гайде Різаева.

"Блокпост Каланчак! Тільки що на нашому блокпосту затримали радника керівника Управління з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією пана Федорова Едуарда. Контролював проїзд через кордон 100 кілограм сосисок. Плюс до всього, даний громадянин має паспорт громадянина РФ. Ось такі люди сидять у нас у владі. Ось такі посвідчення видає Адміністрація президента. Окреме спасибі "Правому сектору" та "Айдару" за гідне проведення спецоперації. Потім не говорить про неефективність блокади", - повідомила активістка.

Тим часом, у Державному управлінні справами заявили, що затриманий на блокпосту Едуард Федоров не має жодного відношення до установи.
"У структурі Державного управління справами управління з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією ніколи не існувало, а громадянин Едуард Федоров на громадських засадах чи в штаті Державного управління справами не працював. Вилучене посвідчення радника керівника управління є підробленим", - пояснили в управлінні.

Нагадаємо, активісти "громадянської блокади" затримали на адміністративному кордоні з Кримом вантажівка з електрообладнанням, яке намагалися вивезти з Сімферопольською фірми "Таврида Електрик" на материкову Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Співробітник" ДУСі віз до Криму 100 кілограмів сосисок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі