середа, 20 грудня 2017 20:48

Співпраця з Кремлем: затримали високопоставленого чиновника Кабміну

 

Правоохоронці затримали високопосадовця Кабінету Міністрів України за підозрою у співпраці зі спецслужбами Росії.

Про це йдеться в сюжеті "Прямого".

"Знімальна група опинилася на місці події випадково та намагалася з'ясувати чому правоохоронці затримують людину. З'ясувалося, що в цей момент відбувалося затримання чиновника, який співпрацював з російськими спецслужбами: правоохоронці затримали чиновника просто на його робочому місці, у Кабінету міністрів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ заблокувала "тиху федералізацію"

У свою чергу, представник правоохоронних органів сказав наступне: "Була припинена незаконна діяльність одного з високопосадовців Кабінету міністрів України, який нами обґрунтовано підозрюється у співпраці з російськими спецслужбами".

Дані посадовця поки не відомі, але за інформацією правоохоронців, чиновник мав доступ до достатньо вузької інсайдерської інформації Кабінету міністрів.

"Він користувався повагою. Він дуже відповідально, прилежно та творчо працював на російські спецслужби", - прокоментував ситуацію представник правоохоронних органів.

Правоохоронці затримали на Черкащині російського спецагента, якого завербували ще у 1996 році. Він народився в Росії в Самарськії області, тривалий час мешкає в Україні та має українське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «Співпраця з Кремлем: затримали високопоставленого чиновника Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі