вівторок, 29 квітня 2008 16:49

Співачка Алсу народила другу дитину

Співачка Алсу народила другу дитину
Популярна співачка Алсу народила свою другу дитину. "Це знову дівчинка, вага 3365 грамів", - повідомили в оточенні 24-річної зірки російської естради, яка вперше в її історії завоювала "срібло" на "Євробаченні".

"Мама і дочка почувають себе добре, і Алсу вже через місяць має намір повернутися до концертної діяльності", - зазначило джерело. Як співачка має намір розпорядитися з покладеним їй тепер "материнським капіталом" джерело агентства не уточнило.

Першу дочку, Сафіну, Алсу народила 7 вересня 2006 року в одній з найдорожчих клінік Лос-Анджелеса Сedars-Sinai. Друзі співачки та її чоловіка Яна Абрамова раніше розповідали, що співачка просто мріє про дітей. "Хочу, щоб у мене було їх двоє, а то і троє", - не раз говорила зірка подругам.

Алсу (Сафіна Алсу Раліфовна) народилася 27 червня 1983 року в місті Бугульма (республіка Татарстан). За національністю вона татарка. Батько Алсу - Раліф Рафіловіч Сафін - сенатор від Республіки Алтай в Раді Федерації РФ, у минулому топ-менеджер нафтової компанії "Лукойл", мама - Разія Ісхаковна - за фахом архітектор. Популярність до неї прийшла в середині 1990-х років.

Одруження співачки з бізнесменом Яном Абрамовим відбулося в березні 2006 року. Через пару тижнів після цієї події вони відправилися в медовий місяць. Чоловікові Алсу Яну Абрамову 30 років. Він банкір, син відомого бізнесмена Рафаеля Абрамова. Ян Абрамов походить з багатої сім"ї бакинських євреїв. Піротехнічний бізнес Абрамова-молодшого був створений при безпосередній допомозі родичів, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Алсу народила другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі