субота, 06 вересня 2008 10:40

Спецслужби США створюють свою соціальну мережу

Американські спецслужби створили власну соціальну мережу під назвою A-space, повідомляє "Лента.Ру" із засланням на CNN. Доступ до мережі, яка буде запущена 22 вересня, отримають співробітники ЦРУ, ФБР, Агентство національної безпеки і інших розвідувальних служб і агентств США.

За словами представника ЦРУ Майкла Вертхаймера (Michael Wertheimer), нова соціальна мережа стане "місцем, де співробітники секретних служб зможуть не лише спілкуватися, але і обмінюватися тією інформацією, якою раніше вони обмінюватися не могли".

Метою проекту є зміцнення безпеки США шляхом забезпечення швидкого доступу до всієї інформації, що є в розвідки.

Як відмітив Вертхаймер, A-space, зроблена по аналогії з Myspace і Facebook, на відміну від них залучила не лише молодь. В ході тестування з"ясувалося, що інтерес до соціальної мережі проявили розвідники різних віків і з різним досвідом роботи.

За словами Вертхаймера, доступ до мережі A-space буде жорстко обмежений. Для запобігання незаконному проникненню ЦРУ розробляє особливу систему запобігання, яка реагуватиме на будь-які відхилення від норми у використанні A-space, повідомляє CNN.
Зараз ви читаєте новину «Спецслужби США створюють свою соціальну мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі