понеділок, 02 серпня 2021 17:16

Спецперепустки на транспорт повертаються. Як отримати документ

Спецперепустки на транспорт повертаються. Як отримати документ
Форму розмістять на Офіційному порталі Києва. Фото: Лілія Мицко

Подати заяву на отримання спецперепусток для користування громадським транспортом можна буде наступного тижня. Електронну форму оприлюднять на сайті КМДА.

Алгоритм покращили з урахуванням попереднього досвіду на випадок посилення карантинних обмежень, повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

Цього разу в Києві підприємства критичних інфраструктури зможуть використовувати електронні перепустки.

"Місто вже зараз планує, як працюватиме громадський транспорт, якщо в столиці відбудеться стрімке поширення коронавірусу й карантинні заходи посилять. Необхідно, щоб усі підприємства, що мають працювати безперебійно попри карантин, змогли спокійно підготуватися. А місто має забезпечити простий і чіткий алгоритм отримання спецперепусток. З 10 серпня, коли на сайті КМДА оприлюднять форму подання заявки, підприємства критичної інфраструктури зможуть залишити заявку на отримання спецперепусток для працівників", - сказав Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили причини появи нових штамів коронавірусу

Форму розмістять на Офіційному порталі Києва. Також там можна буде знайти інформацію щодо подальших дій. Додатково серед підприємств та організацій критичної інфраструктури проведуть роз'яснювальну роботу щодо отримання спецперепусток.

Київ починає готуватися до третьої хвилі коронавірусу. Планують збільшити кількість реаніматологічних ліжок у столичних лікарнях. Також обмежуватимуть роботу громадського транспорту. Для контролю запровадять спецперепустки. Цього разу вони будуть в електронному вигляді.

Зараз ви читаєте новину «Спецперепустки на транспорт повертаються. Як отримати документ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі