середа, 09 липня 2014 02:55

Спецбатальйон "Азов" поповниться російськими націоналістами
5

Графіті в підтримку спецбатальйону "Азов" в м. Владімір, РФ
Засуджений російський націоналіст у футболці з емблемою спецбатальйону "Азов", м. Санкт-Петербург, РФ
На "Русском марше" в Москві, 2014 рік
На "Русском марше" в Москві, 2014 рік
Стікери із емблемою спецбатальйону "Азов", м. Калуга, РФ

Командування спецбатальйону "Азов" закликало офіційну владу України посприяти опозиційним росіянам в отриманні українського громадянства з подальшою їхньою участю в АТО на Донбасі.

Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у прес-службі "Азову", у Москві розпочались масові затримання та арешти активістів, які активно виступають проти агресії Росії на сході України.

За даними азовців, це переважно російська молодь правих переконань, яка організовує різноманітні флешмоби, марші та мітинги проти військового втручання Російської Федерації в Україну.

"Наразі частина активістів вже заарештована. Інші перебувають у розшуку. Дехто вже вибрався з Російської Федерації до Європи і прагне в'їхати в Україну для отримання політичного притулку та участі в АТО в складі спецбатальйону "Азов", - наголосили у підрозділі.

Там зазначили, що в лавах "Азову" вже воюють два десятки добровольців із РФ.

"Командування спецбатальйону "Азов" з радістю очікує на прибуття добровольців з Російської Федерації для подальшої боротьби за територіальну цілісність України та повалення кровавого режиму Путіна", - йдеться у заяві батальйону.

За інформацією українських силовиків, у найближчі дні очікується прибуття перших добровольців зі складу вищезгаданих громадських активістів Росії.

Зараз ви читаєте новину «Спецбатальйон "Азов" поповниться російськими націоналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі