вівторок, 04 жовтня 2016 08:35

Сьогодні в Карпатах випаде сніг- насувається чергове похолодання на всю Україну

Сьогодні в Карпатах випаде сніг- насувається чергове похолодання на всю Україну

В Україні 4 жовтня на заході пройдуть дощі, а температура повітря буде коливатися в межах 12-14 градусів тепла. У цей же день у центрі, на півдні та сході буде відносно тепло – повітря вдень прогріється до 22-24 градусів, повідомляють синоптики Укргідрометцентру. До кінця тижня по всій країні пройдуть дощі, а температура повітря знизиться до 10 градусів тепла.

У середу, 5 жовтня, в Україні різко похолодає. У Києві температура повітря вдень досягне всього 8-10 градусів. На заході місцями похолодає до 3 градусів тепла. Відносно тепла погода буде на сході – 20 градусів тепла, на півдні – 21-23 градуси вище нуля.

Майже на всій території країни 5 жовтня пройдуть дощі. Малохмарна погода очікується в Донецькій, Харківській та Луганській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ :Холодної зими не буде - метеорологи

У четвер, 6 жовтня, дощі пройдуть по всій країні. При цьому на півдні похолодає до 5 градусів тепла, у центрі та Києві – 10-12 градусів, на півдні – 16-18 градусів, а на сході – 17-19 градусів. Така ж погода очікується і в п'ятницю, 7 жовтня. Найтепліше наприкінці тижня буде на сході України – у Харківській, Луганській і Донецькій областях. Тут буде малохмарна погода, температура повітря вдень досягне 19 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Карпатах випаде сніг- насувається чергове похолодання на всю Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі