вівторок, 12 квітня 2022 11:02

"Зібрали трупи росіян і відправили на північ" - Кім попросив ще більше зброї для України

"Зібрали трупи росіян і відправили на північ" - Кім попросив ще більше зброї для України
Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів іноземним журналістам, як російські окупанти обстрілюють Україну ракетами і попросив більше зброї з Америки та Європи. Фото: Reuters

Миколаєву потрібна зброя якнайшвидше.

Про це в коментарі CNN заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Нам потрібна зброя і вона потрібна прямо зараз, - зазначив Кім. - Наші люди помирають щодня. Щодня, доки ваша зброя йде до нас або не йде до нас, у нас помирають люди. Особливо на сході України. А росіяни тим часом б'ють нас ракетами і скидають на нас бомби", - сказав він.

Також голова Миколаївської ОВА розповів про ще одну проблему в області - трупи російських солдатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рахунок іде на години" - оприлюднили відео морпіхів із Маріуполя

"За останні два тижні ми зібрали трупи, розмістили їх у рефрижераторах і відправили на північ країни. На сьогоднішній день ми майже прибрали нашу територію від трупів росіян. Але на лінії атаки не можемо їх забрати, не знаємо, скільки там їх ", - додав Віталій Кім.

Російські окупанти вдарили ракетами по катарському підприємству QTerminals у Миколаєві. Осколками поранено охоронця фірми.

Зараз ви читаєте новину «"Зібрали трупи росіян і відправили на північ" - Кім попросив ще більше зброї для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі