понеділок, 11 квітня 2022 09:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти вдарили ракетами по катарському підприємству у Миколаєві

Окупанти вдарили ракетами по катарському підприємству у Миколаєві
Кім також заявив, що в Росії масово відмовляються їхати воювати в Україну, а проти влади готують путч. Фото: t.me/ukraina24tv

Вчора вночі російські окупанти вдарили ракетами по катарському підприємству QTerminals у Миколаєві.

Від осколків поранення отримав охоронець фірми, заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім 11 квітня.

"Російські військові атакували порт "Ольвія", який знаходиться зараз у концесії підприємства з Катару у нашій області. Два ангари порожніх, і охоронець постраждав від розбитого скла", - сказав він.

Окупанти масово відмовляються їхати воювати в Україну. Водночас у Росії готується путч, додав Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це в них у крові" - Кім охарактеризував російську армію

"Орки масово відмовляються їхати в Україну, під будь-якими приводами. Не лякає їх в'язниця - все одно хочуть залишитися жити. Відмовляється навіть Московія, Центральна Росія, тому що вони там хоч якось користуються інтернетом. Шириться інформація: приїхав без однієї руки - служив у Чорнобаївці, приїхав з трьома - служив у Чорнобилі, приїхав, а х*р не стоїть - служив у Конотопі", - підсумував очільник Миколаївської ОВА.

Увечері 10 квітня у Миколаєві пролунав потужний вибух, якого за весь час повномасштабної війни з Росією у місті ще не було. Лісову пожежу, яка сталася внаслідок вибуху, ліквідували.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вдарили ракетами по катарському підприємству у Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі