понеділок, 22 листопада 2021 12:31

Сніг, дощі й морозний вітер: в Україну суне потужне похолодання

В Україну суне похолодання. 23 листопада в більшості областей температура повітря впродовж дня становитиме не вище +1...5°С.

На північному сході подекуди буде 0...-3°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У південній частині й на Закарпатті буде тепліше, +6...11°С.

"Дощі передбачаються у вівторок у західних, північних областях, у південній частині, а також на Луганщині й Донеччині. У центральних областях і на Харківщині суттєві опади малоймовірні", - ідеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  На північному сході подекуди похолодає до 0...-3°С
На північному сході подекуди похолодає до 0...-3°С

На заході після дощу й мокрого снігу, які можливі найближчої ночі, упродовж дня 23 листопада опади припиняться, але буде сильний північно-західний вітер.

У Києві у вівторок також очікується похолодання. Уночі до -2°С, удень стовпчики термометрів коливатимуться в межах +1...3°С. Дощ і мокрий сніг у столиці можливі, проте опади будуть невеликими.

У другій половині тижня, ближче до вихідних, в Україні знову потепліє. Отже, найближчим часом: похолодання, напередодні вихідних - потепління, а на наступному тижні знову похолодання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз і сонце: фото засніженої вершини Карпат зачарувало мережу

Погода в Україні в листопаді буде зимовою. А в грудні очікується "плюс". На Святого Миколая 19 грудня очікують короткотривале зниження температури. Кінець грудня здивує українців денним теплом і нічними морозами.

Зараз ви читаєте новину «Сніг, дощі й морозний вітер: в Україну суне потужне похолодання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі