понеділок, 29 березня 2010 12:42

Смертельнохворий Денніс Хоппер отримав зірку на Алеї слави (ФОТО)
8

Актор і режисер Денніс Хоппер отримав зірку на Алеї слави Голлівуду. Урочиста церемонія пройшла в суботу, 27 березня.

"Все, чому я навчився, я дізнався в Голлівуді. Він був моєю домівкою і моєю школою", - сказав Хопер.

На заході були присутні друзі і колеги актора, зокрема Джек Ніколсон, Вігго Мортенсен і Девід Лінч, а також численні роззяви.

Хопер, який страждає на рак передміхурової залози в останній стадії, з"явився перед прихильниками з перев"язаною рукою і пов"язкою на лобі. За його словами, він забився, впавши біля будинку в четвер.

Двократний номінант на премію "Оскар", Хопер знявся більш ніж в ста картинах і був режисером восьми фільмів. Як сказав Мортенсен, актор є постійним джерелом ідей, натхнення і гумору для друзів і колег.

У січні 2010 року 73-річний Хопер ініціював шлюборозлучний процес з дружиною Вікторією, з якою прожив 14 років. На початку тижня стало відомо, що актор дуже слабкий для допиту адвокатів дружини. Проте проти участі в церемонії на Алеї слави лікарі не заперечували, оскільки захід може викликати у хворого лише позитивні емоції.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Смертельнохворий Денніс Хоппер отримав зірку на Алеї слави (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі