вівторок, 03 листопада 2009 09:22

Словаччина закрила прикордонні переходи з Україною

Словаччина закрила прикордонні переходи з Україною

Влада Словаччини у понеділок закрила два з п"ятьох прикордонних переходів на словацько-українському кордоні з огляду на посилення епідемії грипу в Україні, повідомляє Франс Пресс.

Міністр внутрішніх справ Роберт Калінак оголосив на прес-конференції про закриття переходів між населеними пунктами Вельке Слеменце і Малі Селменці, а також Убла і Малий Березний.

А також не виключив, що в разі подальшого погіршення епідеміологічної обстановки в Україні Словаччина закриє решту три переходи.

Влада Словаччини у понеділок, 2 листопада, закрила два з п"яти прикордонних пе

Нагадаємо, 2 листопада керівник прес-служби МЗС Валерій Джигун заявив, що сусідні держави не закривали кордону з Україною у зв"язку з виявленням в країні хворих на свинячий грип.

Раніше Білорусь посилила контроль на кордоні через складну епідеміологічну ситуацію в Україні. Пізніше так само вчинила і Росія.

Латвійцям і естонцям влада цих республік порадила відмовитися від поїздок до України.

Тим часом, на харківській ділянці східного кордону України посилений контроль на пунктах пропуску у зв"язку із загостренням епідемічної ситуації в країні, оголосила прес-служба Харківського прикордонного загону у понеділок, 2 листопада.

За матеріалом РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Словаччина закрила прикордонні переходи з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі