четвер, 25 травня 2017 22:52

Слідство заново перевіряє матеріали справи Шеремета

 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що один з учасників розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета припустився помилки.

Тепер ця помилка змушує перевіряти всі матеріали справи, передає "24 канал".

"Мала місце ситуація, при якій була допущена одним із співробітників технічна або, скаже так, інша недбалість, яка, на мій погляд, ні на що істотно не вплинула, але наявність такої недбалості в одному випадку з майже 2 тис. змусила нас повністю переробити весь масив заново, перевіряючи кожен з фактів, і ми зараз цим зайняті", - сказав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На меморіалі Музею новин з'явиться ім'я Шеремета

За словами міністра, журналістам, які проводили власне розслідування і виявили додаткові факти, повинні були поділитися цією інформацією зі слідством.

20 липня о 7:45 ранку внаслідок вибуху машини загинув журналіст Павло Шеремет. Тоді генпрокурор Юрій Луценко назвав загибель журналіста вбивством. Для розкриття злочину підключили групу фахівців з 50 осіб. Зокрема, до цієї справи залучили експертів Федерального бюро розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Слідство заново перевіряє матеріали справи Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі