середа, 18 квітня 2018 11:38

Скоротилася черга на отримання закордонного паспорта

Автор: mvs.gov.ua
  Міграційна служба: скоротилася черга на отримання закордонного паспорта
Міграційна служба: скоротилася черга на отримання закордонного паспорта

Черга на персоналізацію закордонних паспортів скоротилася більш як на сто тисяч.

Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.

"Черга на персоналізацію скорочується завдяки введенню в експлуатацію на Поліграфкомбінаті "Україна" додаткової лінії персоналізації документів. Цю лінію придбали у 2017 році", - йдеться у повідомленні.

У середині березня загальна черга на персоналізацію закордонних паспортів на Поліграфкомбінаті "Україна" становила близько 700 тисяч, а станом на 16 квітня - 572 тисячі.

Динаміка подальшого зменшення черги та скорочення реальних термін видачі паспортів залежатиме від поточного попиту на закордонні паспорти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці без віз їздитимуть у країни Перської затоки

З 1 квітня поточного року дітям почали оформляти окремі закордонні паспорти замість внесення даних про дитину в батьківські документи. При цьому старі зразки діятимуть ще протягом трьох років.

Діти зможуть оформити особистий закордонний паспорт з самого моменту народження. Документ видається на 4 роки. Підлітки, які досягли 16 років, мають право відновити паспорт через 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Скоротилася черга на отримання закордонного паспорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі