четвер, 16 квітня 2020 14:46

Школярі можуть залишитися без випускних і останніх дзвоників

Школярі можуть залишитися без випускних і останніх дзвоників
Міністерство освіти і науки пропонує не проводити цьогоріч останніх дзвоників та випускних вечорів. Фото: svetlovodsk.com.ua

Міністерство освіти і науки пропонує не проводити цьогоріч останніх дзвоників та випускних вечорів, щоб не розповсюджувати коронавірусу.

Про це йдеться в листі МОН щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди вступати з низькими балами за ЗНО - пояснення експерта

"З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19) у 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масових заходів із залученням учасників освітнього процесу зокрема останніх дзвоників та випускних вечорів".

Кабмін поки що не розглядає варіанту поновлення роботи дитячих садочків та шкіл. Не слід також очікувати на швидке повернення дітей до середніх шкіл, про це заявила виконувачка обов'язків міністра освіти Любомира Мандзій у сюжеті ТСН. Телешкола планує свої уроки до кінця травня.

Зараз ви читаєте новину «Школярі можуть залишитися без випускних і останніх дзвоників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі