середа, 21 жовтня 2020 16:27

Школам дадуть 540 млн грн на захист від коронавірусу

Школам дадуть 540 млн грн на захист від коронавірусу
У школах повинні бути дезінфектори. Фото: pinterest.com

Уряд виділив 540 млн грн на захист від Covid-19 у школах і закупівлі протиепідемічних засобів.

Такий крок зробили, аби у школах дотримувалися правил не тільки формально, заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін переходить на дистанційну роботу

"На порядку денному у нас ще одне рішення, яке стосується безпеки наших дітей у закладах освіти. Місцева влада мала всі необхідні ресурси, аби діти почали навчальний процес в безпечних умовах. Аби були антисептики, маски, та додатково оброблялися приміщення. Сьогодні ми затвердим пропозицію Міністерства освіти, згідно з якою будуть виділені додатково 540 млн грн саме для формування безпечного простору в наших школах. Для того, аби в кожній школі дійсно були дезінфектори, а не формально це правило існувало на папері. Наступного року в бюджеті ми, до речі, пропонуємо виділити 1 млрд грн на протиепідемічні заходи саме в наших школах", - сказав прем'єр.

За останню добу в Україні виявили 6719 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією, 141 пацієнт помер. Станом на 21 жовтня, в країні 315 826 лабораторно підтверджених випадків Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Школам дадуть 540 млн грн на захист від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі