неділя, 21 липня 2024 13:17

Скільки українців оновили свої дані в ТЦК: Міноборони назвало цифру

Скільки українців оновили свої дані в ТЦК: Міноборони назвало цифру
У Міноборони повідомили, скільки українців оновили дані в ТЦК. Фото: nrcu.gov.ua

За два місяці, станом на 16 липня свої дані оновили майже 4,7 млн військовозобов'язаних українців.

Переважно дані оновлюють у застосунку "Резерв+". Про це заявив речник Міноборони Дмитро Лазуткін, повідомляє ТСН.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців оновили дані протягом 60 днів. Міноборони назвало фінальну цифру

"На вимогу закону "Про мобілізацію" протягом двох місяців з 18 травня по 16 липня 2024 року військовозобов'язані повинні були оновити свої дані. За результатами оновлення, 4 690 496 військовозобов'язаних виконали свій обов'язок", - зазначив Лазуткін.

За його словами, через територіальні центри комплектування та соціальної підтримки оновили дані 510 тис. військовозобов'язаних. Центрам надання адміністративних послуг віддали перевагу 1 152 тис. осіб. А в застосунку "Резерв+" оновили дані понад 3 млн військовозобов'язаних.

Згідно з новим законом про мобілізацію, до 16 липня усі військовозобов'язані, призовники і резервісти віком від 18 до 60 років мали оновити свої дані через застосунок Резерв+, у ЦНАПі чи в ТЦК.

Починаючи з 18 травня, за кордоном свої військово-облікові дані оновили близько 65 тисяч українців. Серед лідерів - Польща, Німеччина, Чехія і Канада, повідомили у Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Скільки українців оновили свої дані в ТЦК: Міноборони назвало цифру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі