неділя, 02 липня 2023 11:08

Скандал на Полтавщині: військового не пускали в кафе

Скандал на Полтавщині: військового не пускали в кафе
У Кременчуці військового не хотіли впусти у кафе. Фото: oda.zht.gov.ua

У Кременчуці на Полтавщині розгорівся скандал зі ставленням до військових.

Українського військовослужбовця не хотіли пускати до місцевого кафе "Барбарис". Відео розмови з представниками закладу опубліковане у місцевому Telegram-каналі.

Захисник каже, що хотів випити кави, але його не пускали через те, що був у військовій формі. Пояснили це нібито "внутрішніми правилами" кафе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На полігоні побили військового, який повернувся з фронту

"Те, що ви військовий, це дуже добре. Але в наш заклад у військовій формі заходити не можна", ‒ сказала представниця закладу.

Після перепалки чоловіка все ж пустили в ресторан, але сказали, що стежитимуть, що він питиме.

"Мене пустили, але сам факт, чому так взагалі відбувається? Це дуже неприємно", ‒ сказав чоловік.

У Запоріжжі українського військового не впустили до пляжно-розважального комплексу випити кави, бо він був у формі. У закладі пояснили, що це "може налякати" відвідувачів.

Пізніше з'ясувалося, що місцем, куди не пустили українського захисника, виявився розважальний комплекс Pool&Beach, власники відреагували практично відразу. Вони не попросили вибачення в ЗСУ, а пояснили, що співробітниця закладу просто некоректно передала інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на Полтавщині: військового не пускали в кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі