середа, 21 грудня 2022 14:50

Синоптикиня неабияк здивувала прогнозом до кінця року

22 грудня в Україні переважатиме тепла погода. Дощ, подекуди з мокрим снігом, очікується у західних областях та на півночі України.

Впродовж дня температура повітря становитиме +2...5°С, на крайній півночі 0...+2°С, а у південній частині буде у межах +4...9°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У Криму потеплішає до +11°С.

"День зимового сонцестояння прийшов! Ще буде багато темряви, холоду, снігу, взагалі зими, але із сьогодні ми знаємо вже точно, що весна буде і що світловий день скоро збільшуватиметься. За попередніми прогнозами, в Україні 1 січня 2023 року буде без опадів та теплим. І новорічна ніч, і перший день Нового року обіцяють бути із "плюсами". Але повертаємося до завтрашнього прогнозу", – написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  1 січня 2023 року буде без опадів та теплим
1 січня 2023 року буде без опадів та теплим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах вдарив 10-градусний мороз і намело снігу: чарівні фото

У Києві 22 грудня передбачається невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер південно-західний, помірний. Температура повітря в столиці завтра протягом дня досягне +3°С.

Найближчим часом погода в Україні переважатиме тепла, проте волога, з періодичними опадами. А вже з 27 грудня, із вівторка, до кінця нинішнього року домінуватиме повсюди суха повітряна маса.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  На карті видно холодний фронт
На карті видно холодний фронт

"На дорогах не припиняти бути уважними, то слизько, то калюжі, то льодяні бугри. Починаємо потроху чистити оселі, себе, довкілля, вимітати енергійно усіляку нечисть, чекати Різдва, світла й весну", – додала Діденко.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде така ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодна. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня неабияк здивувала прогнозом до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі