пʼятниця, 22 листопада 2019 13:16

Синоптики радять на вихідні запасатися теплим одягом
3

У деяких регіонах температура впаде до -10 градусів
Фото: Український гідрометцентр
У деяких регіонах температура впаде до -10 градусів
У деяких регіонах температура впаде до -10 градусів

На вихідні в Україні очікують морози.

У деяких регіонах температура впаде до -10 градусів, повідомляє Український гідрометцентр.

Морозна погода буде спостерігатися у суботу, 23 листопада. Найхолодніше буде в Луганській, Полтавській та Сумській області. На градусниках там буде нижче -4 градуси вдень і -10 вночі. У той же час найтепліше буде на Закарпатті - тут температура 9-11 градусів на рівні ранньої осені. Опадів не очікують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні клімат зміниться швидше, ніж на планеті уцілому

У неділю, 24 листопада стане трохи тепліше. Морозна погода буде вдень тільки в Чернігівській області. Вночі на Луганщині до -10 градусів, в прилеглих областях не набагато тепліше. У Закарпатській області очікується до +12 градусів. Хмарно. Без опадів.

Синоптики cпрогнозували, якою буде зима 2020 року. Вона має бути доволі "м'якою", повідомили в Укргідрометцентрі. "Щодо прогнозів на зиму 2020 року, то більшість погодних моделей показують, що у Європі температури будуть вищими за норму, і зима буде доволі "м'якою". Проте любителям зими все-таки не варто засмучуватись. Сезонні прогнози - це усереднена картина за 3 місяці (грудень-січень-лютий), що може показати лише переважаючі синоптичні процеси", - написали у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики радять на вихідні запасатися теплим одягом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі