понеділок, 20 квітня 2020 14:45

Синоптики прогнозують холод і нічні заморозки в Україні

Синоптики прогнозують холод і нічні заморозки в Україні
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні. Фото: UkrNews

В Україні у вівторок, 21 квітня, збережеться прохолодна погода.

Сонячно і тепло буде лише у в долинах Закарпаття, захищених від північного вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В другій половині дня вівторка в східних і більшості північних областей місцями невеликий дощ, на іншій території України опадів не буде. Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6 ° тепла, в Україні, крім крайнього півдня та Закарпаття, заморозки на поверхні грунту, в західних, північних, більшості центральних областей та повітрі 0-5 °; температура вдень 8-13 ° тепла, на Закарпатті до 18 °.

У Києві - без опадів. Вночі заморозки 0-2 °, температура вдень близько 10 ° тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 квітня: чим потішить перший тиждень після Великодня

У середу, 22 квітня, опадів не очікується. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м / с. Температура вночі 1-6 ° тепла, в Україні, крім крайнього півдня та Закарпаття, на поверхні грунту заморозки 0-3 °; вдень 8-13 ° тепла.

У Києві 22 квітня також без опадів. Вітер в основном Північно-Західний, 7-12 м/с. Температура Вночі 3-5 ° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3 °; вдень 10-12 ° тепла.

У Києві, Київській та Житомирській областях значно покращилася якість атмосферного повітря. Наразі концентрація пилу та залишків горіння близька до норми.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики прогнозують холод і нічні заморозки в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі