понеділок, 12 лютого 2024 06:16

Синоптики попередили про небезпечні метеоявища

Синоптики попередили про небезпечні метеоявища
Синоптики також попереджають про ожеледицю на дорогах. Фото: ДСНС

12 лютого на дорогах України місцями буде ожеледиця. В низці областей прогнозують дощі.

У північних, східних та більшості центральних областей очікується туман, повідомляє Укргідрометцентр. Видимість впаде до 200-500 м.

"Оголошено жовтий рівень небезпеки. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах та вулицях", - сказано в повідомленні.

У понеділок буде хмарно з проясненнями. Вітер переважно південний, сягатиме швидкості до 7-12 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цей день може круто змінити ваше життя на краще - названо дату

Температура повітря вдень очікується близько +7...12°С. На Закарпатті, Прикарпатті та півдні країни вона підніметься до +15°С. У західних областях переважно буде +11...13°С. У північних областях очікується до +9°С.

На Київщині буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів не передбачається. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця та тумани. Вітер переважно південний.

Температура в Київській області коливатиметься вдень у межах +7...12°С. У столиці стовпчики термометрів покажуть +8...10°С.

Упродовж 12-14 лютого в Україні вже запахне весною, прийде суттєве потепління, до +10...16℃, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Крайня північ України буде температурно стриманішою, нижче +10℃, проте також порівняно тепло. Із 15 лютого знову похолоднішає.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики попередили про небезпечні метеоявища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі