вівторок, 06 лютого 2024 12:20

Завтра в Україні буде тепло, але є нюанси

7 лютого в Україні буде дуже тепло.

Очікується впродовж дня +6...12℃, а на півдні та південному заході до +10...16℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

"Атмосферний фронт черкне західні та північні області, там пройдуть невеликі дощі, ввечері можливо з мокрим снігом. Також найближчої ночі на сході є ймовірність незначних опадів. Вітер у своєму репертуарі - південно-західного та західного напрямків, 7-12 метрів за секунду, а подекуди сильні пориви сягатимуть до 15-20 метрів за секунду", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  7 лютого в Україні буде дуже тепло
7 лютого в Україні буде дуже тепло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двометрові кучугури: показали фото хуртовини у Карпатах

У Києві завтра також буде тепло. Температура підскочить у столиці до +7...9℃. Щоправда, буде хмарно та вітряно, пройде невеликий дощ.

8-9 лютого передбачається похолодання.

А впродовж 10-14 лютого в Україні запахне весною, прийде суттєве потепління, до +10...16℃. Крайня північ України буде температурно стриманішою, нижче +10℃, проте також порівняно тепло.

"Можна починати мріяти про реальну весну. І хоча з 15 лютого знову прийде похолодання, воно вже нас не введе в оману - діло йде до теплих зелених листочків", - додала Діденко.

6 лютого вітер стихне, опади послабнуть, але буде хмарно. Чудове весняне тепло завітає, орієнтовно, 10, 11, 12 лютого. Передбачається до +10...15℃.

Зараз ви читаєте новину «Завтра в Україні буде тепло, але є нюанси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі