середа, 27 лютого 2008 16:57

Серби масово звільняються з косовськой поліції

Серби, що служили в поліції Косово, масово звільняються з органів внутрішніх справ. Колишні косовські поліцейські-серби зібралися біля культурного центру в селі Ранілуг, повідомляється на сайті B52news з посиланням на місцеву радіостанцію. Які дії планують зробити серби, поки не уточнюється.

У свою чергу, представники косовської поліції хоч і підтвердили, що серби звільняються з органів внутрішніх справ, відмовилися назвати звільнення масовими і не вважають це актом непокори регіональним властям.

За словами прес-секретаря косовської поліції, дійсно, певне число поліцейських-сербів не з"являлося на роботі за минулих пару днів, проте більшість таких випадків в поліції схильні списувати на відгули або відпустки.

Варто відзначити, що колишні сербські військовослужбовці стали призвідниками крупних безладів на межі Сербії з Косово минулого тижня, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Серби масово звільняються з косовськой поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі