середа, 20 грудня 2017 18:35

Семирічному Назару Пилипаку терміново потрібна операція на серці

Семирічному Назару Пилипаку терміново потрібна операція на серці. Після обстеження лікарі поставили діагноз вроджена вада серця - відкрита артеріальна протока. Врятувати хлопчика може тільки ендоваскулярне закриття дефекту оклюдером, який коштує 60 562 грн.

Автор: Катерина Романчук
 

Назар разом з батьками живе у місті Бердичів Житомирської області. Мама Мирослава Василівна працює медичною сестрою в Бердичівській центральній лікарні, а батько Валентин Валерійович - тимчасово безробітний. Загальний дохід сім'ї трохи більше 3000 грн. Цих грошей ледь вистачає на оплату житла, комунальних послуг і ледве-ледве на найнеобхідніше. Самостійно оплатити серцевий імплант для сина сім'я не в змозі.

"Першою недобре запідозрив педіатр, коли ми прийшли робити щеплення. Почула шуми в серці і відправили на УЗД. Потім ми потрапили на прийом до лікарів з Інституту серця, коли вони приїздили у Бердичів. Там нам підтвердили ваду серця. Довго чекати не стали ічерез день поїхати в Київ в Інститут. В Назарчика ніколи серце не боліло і для нас це було шоком. Лікарі нас не лякають, а навпаки заспокоюють, що все з сином буде добре після операції. Але я ж сама медик і розумію наскільки все серйозно. Я почула про ваду, не могла розмовляти. Мене це просто ошелешило. Зараз надіюся на Бога та на добрих людей, які можуть допомогти і зібрати потрібну суму", - говорить Мирослава Василівна, мати хлопчика.

За додатковою інформацією звертайтеся за контактами, які розміщені на сайті Фонду

Реквізити для допомоги:

Благодійний фонд "Серце на долоні"

Юридична адреса: 02140, г. Киев, ул. Мишуги, 8/48

ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649

р / р 26001060714855 в ВАТ КБ "ПРИВАТБАНК" м Київ

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Пилипаки Назара.

Зараз ви читаєте новину «Семирічному Назару Пилипаку терміново потрібна операція на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі