субота, 23 травня 2009 11:26

Ще одна дитина стала жертвою вакцинації

Ще одна дитина стала жертвою вакцинації
5-місячна дівчинка померла після вакцинації в селі Нагірне Львівської області. Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила у 10-денний термін з виїздом на місце події з"ясувати причини, що призвели до смерті дитини.

Доручення дано міністру охорони здоров"я Василю Князевичу, президенту Академії медичних наук України Олександру Возіанову та губернатору Львівщини Миколі Кмітю у зв"язку з повідомленнями у ЗМІ, повідомляє прес-служба Секретаріату Кабміну.

Юлія Тимошенко також розпорядилася у разі підтвердження інформації про службову недбалість вжити заходів щодо притягнення винних осіб до відповідальності та направлення матеріалів до відповідних правоохоронних органів, а також унеможливлення таких випадків у майбутньому.

Нагадаємо, 13 травня минулого року у Краматорську після вакцинації помер 16-річний школяр Антон Тищенко. Однак справа про смертельне щеплення так і не дійшла до суду, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна дитина стала жертвою вакцинації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі